bölcsvezető

a bölcs vezetővé válás támogatása

Rólam

2016. május 10. 13:16 - Bölcskei Mónika

Nem tudok kislánggal égni, csakis hatalmas tűzijátékként. Szédületes tempóban élem az életemet, mindig több vasat tartok a tűzben, kreatívan gondolkodok, impulzívan cselekszem, hallgatok a megérzéseimre, bátran hozok döntéseket. Olyan hétköznapi dolgokban látok meg újszerű lehetőségeket, amelyeket más csak tucatnak vél.

Hiszem, hogy nehéz, ám annál nemesebb életfeladatot választottam magamnak. Ez pedig a vezetés és a tanítás. Szeretem nagyon jól csinálni, és ehhez keresem a sorstársaimat.

Interaktivitásra vágyok, másokkal együtt szeretnék továbbhaladni a bölcs vezetővé válás tanuló útján. Nagyban gondolkodok! Az egyszemélyes üzleti coaching alkalmakon és a kiscsoportos vezetői csoportjaimon túl szeretnék egyidőben akár többezer bölcsességre vágyó vezetővel együtt haladni ezen az ösvényen. Szeretném, ha rengetegen lennénk képesek a bölcs vezetésre.

Aki időről-időre olvassa a blogot, az bölcs gondolatokra, korunk és régmúlt korok bölcs vezetőinek példáin keresztül, saját élményű és bölcs vezetői mintákra, élethosszig tartó tanulásra számíthat.

Csatlakozz a bölcsvezető blog olvasótáborához, formáljuk együtt a szemléletünket, tágítsuk ki a világunkat, és legyünk részesei egy nem mindennapi szellemi utazásnak! 

Bölcskei Mónika

vezetőfejlesztő coach, tréner, facilitátor

komment
süti beállítások módosítása